Koruna
Nemám víc než korunu,
k tomu v kapsách díru;
chtěl bych přijít k rozumu,
obrátit se na víru.
Nemám ani korunu,
nemám vůbec nic;
mám teď ale Tebe,
není třeba více nic.
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)