Anotace: "...prosíme, vystupte..."
Láska
je jízda až na konečnou
Nikdy ji neslibuj nikomu
věčnou
...
Láska
pálí jak led
co bývá víc než tenký
Láska
je jízda metrem
bez jízdenky
Láska
léčí vše co bylo těžký
...
Kdo se bojí milovat
ať jde radši pěšky!