Anotace: někdy už vaši přátelé nechtějí být vašimi přáteli a to pak hodně bolí...
dlaň tvá se vzdálila od té mojí
přáteli už nechceš být
tvá mysl teď proti mně zbrojí
stále si však hluboko uvnitř mého srdce
nedokážu zapomenout na naše láskyplné tance
na tvůj bláznivý smích
na tvoje prdlý nápady
zbydou teď v přátelství
zbydou tam jen šrámy
proč?
musím se stále ptát
jsem ti po tom všem už jen trnem v oku
že jsem nechtěla aby ses trápil?
po jejím boku?
tvrdil si že jsi nešťastný
tak snažila jsem se ti poradit
asi jsem to přehnala
ale to není důvod proč mne zatratit
moje city a slova jsou vždy ze srdce
i když se ti tomu veřit moc nechce
na nic si nehraju
jen bez tvého přátelství
občas smutně si vzpomenu
na to kdo jsi doopravdy
na to jakýs býval kdysi
a na to
že už to asi nikdy nebude jako dřív...