Realita

Realita

Anotace: ....či Matrix?

Účelem není pochopit.
Je to spíš:"prožít...projevit"
Pravd tolik je...
...a tolik lží.
Kdo zaseje
již nesklízí.
Ve službách Pánů,
jdou otroci.
Smějí se...jsou radostní,
neb necítí ty krutosti,
jež páchají v pochybné blaženosti.
Někdo jen vede,
jiný veden jest.
Tento svět nemá jen jednu pěst.
Prožité pochopit je jen výplod mysli
Smrtelník nebohý si nikdy není jistý...
Jsem?...Jseš?...Budeme?
Autor Jacues W. Moucheron, 10.03.2005
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel