Anotace: Inspirace u jemných tónů od Helen Jane Long a předně u fotografie mého kamaráda...
teplý hrnek
cítím domov
fialová vůně uklidňujících levandulí mne šimrá do nosu
pocit bezpečí
něhy
andělsky hřejivých objetí
pocit vřelého úsměvu
upřímného pohledu
med a
teplé dlaně
horký dotek rtů
když jej ochutnáš
v bylince tajemné se rozplýváš
a zas žádáš
další a další polibek klidu
vlněnou pokrývku
a trochu příjemného spánku...