pocit
když vidím tvé oči
u srdce mě zahřeje
ten zvláštní pocit
co potem mě poleje
ty tvoje rty
co se při chladu chvějí
celička ty
a ústa co se smějí
tohle když spojím
tak vidím jen tebe
trochu se bojím
a v zádech mne zebe
ten divný pocit mám
když tebe spatřim
sám v sobě se nevyznám
asi to k lásce patří
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: vlcatko, ZZuzkAA, Fany, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)