Otazník
Bylo to tenkrát
Když na parapet
Plakalo nebe
Neměl jsi se mnou
Slitování
Nepomohly slzy
Ani zoufalé omluvy
Ani nevím
Jestli mě víc bolela tvá slova
Nebo můj ústupek ze strachu
Abych tě neztratila
Jak jsi se změnil
A já?
Komentáře (2)
Komentujících (2)