V tónech slabik
rty jsou němé
rozklikni mě
do pastele
barvy duhy
svlačce v copu
řasy ukryj
pod záclonu
dotek černé
v kaňkách vpije
nohavička nezakryje
nadechnutí slunečníku
opálená až na pupíku
mrazivění
za studena
na tvé dlaně
přijde
pěna
(Panthenolová)
Není nic lepšího než číst po návratu z cest tvojí básničku na dobrou noc :-D :-))
27.07.2016 22:59:13 | Kubíno