Dívám se teď na film,
mám z něj dobrý dojem,
není to žádný omyl.
Růžový partner - to je pojem.
Chce to trochu akce,
jinak je ten film Boží.
Co takhle náboženská frakce,
to mě na kolena složí.
A ještě trocha humoru,
né ten francouzský, suchý.
Se zvukem českého folklóru,
abych nebyl hluchý.
Na konec trochu drsnosti
chtělo by trochu přidat.
S atomickou přesností
musím vše ze sebe vydat.