Keď som bola mladé diveča
teraz povedal že stále som
mala som plné ústa
čerešní aj za uchom
chlapci sa predbiehali
každý chcel pusu dať
a ja som sa bála
že im jej musím dať
vyzliekla som si tričko
s nápisom "You're my boy"
chcela by som patriť tebe
čo povie ... vie len on
dnes vezmem do úst
lyžičku marmelády
aby bol deň sladký
ako s čerešňami