Anotace: Má„první“
Pocity jsou těžká věc,
Někdy jsou stísněné jako klec.
Bolest ,smutek radost láska
Pro tohle všechno oheň
V srdci praská.
Někdy však ten oheň zhasne
A rozsvítit jej je velmi vzácné
Když se však rozsvítit povede
Mnohdy tě ke štěstí zavede
Když tomu ohni nevyjdeš vstříc
Z těhle pocitů nezbyde nic