Život je jako tanec;
občas tančíš na parketu se světly,
někdy tančíš v dešti a nebo v prachu cesty,
někdy je jako tanec na žhavém uhlí mezi šavlemi a noži.
ale ... život je jako tanec
nemusíš znát kroky
a ani znát nemůžeš:
důležité je něco jiného!
srdce, které do toho tance dáš,
a vášeň, s kterou tančíš
Život je jako tanec:
v mládí to jde dobře
v stáří přichází únava
ale také zkušenosti a láska k tanci
tančím! a mám touhu:
chci, aby po mé závěrečné úkloně tekly slzy
slzy štěstí