Anotace: Ticho je klenot nejvzácnější, i když nejnižší má cenu. Tichem prospěješ všem okolo i sobě samotn...
Sbírka: Satirik ve svém živlu
v tescu už mají i ticho? začnu tam nakupovat.
30.07.2016 10:17:15 | Poločas Rozpadu
Dnes jen za 12,90- ! A to se vyplatí. (upozornění pro zákazníky: uchovávejte v suchu a chladu, nevystavujte přímému slunečnímu záření)
30.07.2016 10:18:42 | Bánší