...nejsou jen sladkosti
chutné a lahodné
je třeba strávit
i pilulky odporné
nemohu jen
o kráse snít
musím i psát
o hnusech
světových...
Děkuji všem za ta krásná slova
a slibuji že budu psáti znova
dokud mne někdo zvás,
střelit kulkou neodolá... :-))
12.02.2007 16:32:00 | Lupus
Brr... :o)
ta je, jak kdyby tě
v žaludku tlačilo...
měls těžkou večeři?
špatně se ti snilo?
Příště si připravuj
jen jemné pokrmy,
na tobě přece jsou
jídelní výběry...
;o))
12.02.2007 15:16:00 | Cecilka
Někdy škobrtne rytmus, někdy se objeví rutinní rým, ale jinak dobré a myslím, že se vypracuješ.
11.02.2007 13:46:00 | Miskitka