Anotace: https://rhplus8.wordpress.com/2016/07/09/pozvanka-na-autorske-cteni-a-koncert/
už dávno se známe
z potápění do hlubin
půlnočních přehrad
z vůně babiččiny kuchyně
pamatuješ**??
rozkvetlé kaštany
ty buchty s černým rybízem
a sluníčko v srpnu ..když svítá
tak něžně chladí v ostrém úhlu
****************************
v pátek se slétnou vlaštovky
****************************
mávnou křídly nad horami
pozvánky zasílá osobně
básnířka
s levandulovými sušenkami.....
už dávno se známe
a všechno, to známé
pod kůží máme
i tam, kde je Kámen :))
09.09.2024 13:30:58 | šuměnka
Krásné:) A to sluníčko fakt něžně chladí v ostrém úhlu...:)
02.08.2016 11:35:08 | Katka J.