Krásná báseň. Rozlišuj samotu a osamění... to druhé je horší, a proto Ti přeji vláhu do vyschlých vzpomínek... ;-)
11.02.2007 20:37:00 | Levandule
Samota je mrcha proradná, kolikrát se připlíží a všechno kolem Tebe pohltí a vůbec ji nezajímá, že o ni nestojíš.
Znám to... ale taky vím, že pak vyjde slunce...
11.02.2007 16:10:00 | Lorraine
Moc hezký... líbí se mi to. Asi proto že se v tom vidím. Obzvlášť ta poslední sloka...
11.02.2007 15:45:00 | Pixie