Hledám
Anotace: Kdo hledá najde...
Hledám slova ve zmatku poztrácená,
hledám odpovědi ztracené v otázkách,
hledám přání vztekem rozházená,
hledám touhy svázané na provázkách,
hledám útěchu schovanou pod slzami,
hledám věrnost zamčenou v bolesti,
hledám lásku, co ukrývá se za horami,
hledám odvahu stojící na rozcestí.
Komentáře (0)