Pod černými plachtami
Tam, kde vítr nevane
Naše bárka přistane
Brodíme se příbojem jako nikdo před námi
Splihla černá fangle
Když vichr přestal vanout
Loď propouští vodu a plachty dírami větrají
Rumu máme moře
A největší hoře
Zažíváme na souši, když vlny spěchají vstříc
Racci křičí nad hladinou
Voda již je rovinou
Když odezněla bouře
Vrátila se domů spát
Jako blesky zmizely
Tak i my jsme vypluli
Vstříc dalším měsícům na rozlámané kocábce
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
Komentáře (0)