Jaký to smutek v duši skrýváš,
že tak smutnou tu píseň zpíváš?
Odradit se ničím nedej,
v hloubi srdce Boha hledej!
Když budeš opravdu chtít,
můžeš s láskou šťastna být!
Kdybys trochu blíže byla,
možná by Tě utěšila
slova toho,kdo si,žel,
dost pro lásku vytrpěl...
;-)
24.04.2007 21:40:00 | Kozoroh 1