Ani si nevieš predstaviť,
ako rád by som ti
roztrhal vnútornosti,
rozsekal ťa na štvrtiny,
odrezal ti končatiny...
Dve ruky v ruke,
nohy medzi smeti,
a s úsmevom na perách,
kochám sa na tvojich črevách.
Takto stojím,
celý od potu a krvi nad kusom mäsa,
ktorý už dobrých desať minút nehýbe sa.
Riadiť sa srdcom, bol by zo mňa masový vrah.
Našťastie mozog je poverený kontrolou,
keď stretávam všetkých tých idiotov.
S predstieranou trpezlivosťou,
a v hlave s psychopatickou predstavou...
Nemusíš sa báť,
(zatiaľ) nie som psychopat.
Líbí se mi, že se nebojíš psát takto provokativně, přičemž to nejsou provokace samoúčelné - kdo by se uměl přiznat k těmto představám s takovou samozřejmostí...? Z mého pohledu držíš skvěle ten důležitý balanc, za kterým už by to sklouzlo k samoúčelnosti - a to je podle mě kumšt :-) Ať ti ten cit pro tuhle míru balancování na ostré hraně i dál vydrží ;-)
10.08.2016 12:29:47 | Amonasr