Uprostřed noci
stínuji do tmy
křivky prázdných
náručí
Maluji na okna
obrazy pohledů
do korun zelených
stromů
letní růži
i společnou cestu
co vedla k nám domů
V nenaplněné touze
skryté za závojem
Tvého hlasu
kreslím v noci
prstem na zeď
střípky mozaiky
našeho času