Anotace: Kde staré sny zemřely Tam kde popel se mění v naděj ...
Kde staré sny zemřely
Tam kde popel se mění v naděj
Tam kde hvězdy spadly do jezera
Tam pod tou oblohou pluju na člunu
Cháronovi jsem dal čtvrťák
Oba dva máme v hubě cígo
Cháron již začal pět píseň na rozloučenou - světu
Složil jsem všechny kousky sebe do sebe
A úsínam s kořalkou v ruce