Anotace: ...
Slyším se mlčet...
s falešnou pýchou odvracím tvář
od tebe k sobě
zkoumám náš milostný itinerář.
Zůstáváš?
Já všechny tvé touhy zabíjím jemně
a ty zatím hledáš
to prázdné místo ve mně.
...líbí:-)
11.08.2016 20:21:29 | Nikita44
Je to taková krásnosmutná báseň. Ale ST je moje jasná volba.
11.08.2016 19:44:55 | danaska
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?