Znavený padám, klopýtám
nevnímám noci svitu
motýlí let.
Rukami podpírám své čelo
tělo, jež potkalo břitvu
a do barvy krve rozřízlo ret.
Ztrápený nořím se do hlubin
svého srdce niternosti
šumících vln.
Myšlenkami podpírám duši svou,
jež potkala růže lvové
ten nejostřejší trn.