Anotace: Znaven bez ustání blednu Padám ke dnu Do propasti Kd...
Znaven bez ustání blednu
Padám ke dnu
Do propasti
Kde mé kosti najdou klid
Vyčkej ještě chvíli a dej mi elixír mládí
Jsem rozdrzen samotou
V prázdnotě hledám zvučný rým
A možná jsem jich našel tisíce
Ale k čemu to je, když nikdo mé verše číst nechce
Možná protože je to zase další písnička o samotě a o hledající lásce
A o tom, že jsem zdolal stovky kopců - sám
A o tom, že tísice kopců bych se pro tebe vzdal