Skrýš
Tady mě nenajdou
pohledy kalné
slídilové ať jdou
k čertu, výpalné
nebudu platit z mlh
zběsilým chátrám
jak šťastně žít na dluh
se nedopátrám
v mozkovně vesmíru
- dluží mi díru
černou a bez virů
stáhnutou z bíbrů
dodekatheonu
tahák na tácku
od piva v předklonu
čtu v podomácku
sepsaném výčtu děr
všech možných typů
dlužím Ti tmu, ma chère
teď ji mám v limbu
předpeklí, sdíleným
s Tvým, znenadání
jdu tempem šíleným
kam - nemám zdání
ve snu nás nenajdou
obecně vzato
ufa se nekradou
takovýmato
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Amonasr
Komentáře (0)