Anotace: Toto není o víře v Boha. Toto je čistokrevný vztah.
Letní večer
opálená těla chladnou
a mění barvu ve stříbrnou šeď
Nemám vzpomínku žádnou
jen vidím jak odchází
za zeď
Černých porostů
Jsem jediný z hostů
neopálený
sedící
Nechápavě hledící
Jak dobře nám spolu bylo
a nic nezbylo
Jen vystrašené
dobře
A jinde
vychladlá těla
Bílá
až průsvitná být chtěla
Díky chlorofylu
svými květy hledí
k prameni Nilu
Gangy
a mě, co sedí
vše
příčí se
Tento nápadný posun zpět
Když mám padnout před trůn
chce vědět vše a hned
Ať mám o čem psát
že není třeba se bát
Budeme pořád v něčem
před tím neutečem
Až budeme trojjediní
a náš Duch bude Boží
Přestanu tu sedět jen
jako Jeho zboží
Na skladě
PS.: Tož tak jsem přestal a vše jsem napsal Prázdný život - Prázdná smrt
Tohle je nejlepší co jsem od tebe četla ovšem to je jen můj pohled ale trvám na něm..
A hlavně ta část ..není se čeho bát a dál tak jen tak dál ;-)
21.08.2016 17:58:43 | xoxoxo
Teď vidím, ten závěr je tvůj styl.
Když jsem to psal, to jsem tedy netušil.
Je fajne se s někým prolínat
Děkuji.
22.08.2016 23:55:44 | VEDz RVAHEs