Anotace: Samota je někdy zlá, jako nemoc zákeřná
ano, nedostatek času...přitom je ho právě tolik, jako včera...přehlížíme moudroST stáří...jeho zastavení...nespěchání...zrání....úsměv.z.
23.08.2016 11:17:46 | zdenka
Já bych se kolem sebe pořádně rozhlédla a začala zalévat lásku... *)
22.08.2016 14:34:41 | Philogyny1
Taky dopíjím kafe a jdu zalévat. Netruchlím. Den se zdá být povedený..stejně jako tvůj rým :)
22.08.2016 14:28:13 | MARKO
Samota je zlá, osamělost zlejší, ale jak se zdá, na portále zdejším nejsi sama, sice virtuálně, ale s náma a Tvé básně potěší, pohladí, jako rozkvetlá zahrada... samotu každý nezvládá, snad tolik nevadí, že černá káva hořce chutná, vždyť kdo nesladí, tomu je to putna, jestli se nehoníš za kačkou, koupila bych hodiny s kukačkou, taková trochu nostalgie, ale to jen tak, aby řeč nestála, jsem ráda, že jsem Tě poznala. Krásný den.
22.08.2016 07:10:57 | nepřihlášený komentátor
Zapomněla jsem se příhlásit, hlásím se do první řády, těším se každým Tvým skvostem, bo slova jsou mostem k porozumení.
22.08.2016 07:35:07 | Iva Husárková