Vidíš?
střípky z hvězd
Ti učesaly vlasy
jejich záře tě v noci
nenechala spát
skulinkou v nebi
pošimralo ráno
tak jako dnes
a pak ještě
tisíckrát...
..a já proč mne kolikrát napadá, že kýchání je vlastně zdravý rituál..:-D*:-)) ST**
23.08.2016 22:44:25 | Frr