Anotace: ...je mi jedno čo bude potom. Byť obľúbeným otrokom, radšej za slobodu vymením.
Neznášaj ma.
Je mi to jedno.
Ignoruj ma!
Budem len rád.
Sprav si názor z poloprávd.
Nedlžím ti ani hovno.
Nie, nie som ako ty.
Nie som z rečí iných posratý.
Nebudem sa vtierať idiotom.
Nepríjmem to, v čo neverím.
A je mi jedno čo bude potom.
Byť obľúbeným otrokom,
radšej za slobodu vymením.
Pohŕdam vašim systémom,
odmietam byť ďalším strojom.
O vašu priazeň nestojím.
Viem že odmena za poslušnosť je bohatá.
Avšak vaša sloboda je pre mňa väzením.
Aj keď má mreže zo zlata.