City
Anotace: o láce....z archivu
Proč lásko vymlouváš se na rodiče,
že navštívit je musíš tuto neděli.
Máš milenek mnohem více,
ty lží a klam nás brzy rozdělí.
Tak ráda jsem slýchala tvá slova,
když jsi mě něžně hladil, objímal.
Už nechci nikdy, slyšeti je znova.
chci býti sama, s tebou nejít dál.
Teď ale vyhýbej se mému domu,
po jiné výhybce odbočí tvůj vlak.
Když srdce bolí, prosím uvěř tomu,
to naší lásku překryl černý mrak.
Přečteno 322x
Tipy 21
Poslední tipující: AngelLia31, Jenda P., Amonasr, MARKO, Ormissia, Fany, Helen Zaurak, Jort, Kubíno, vodnař, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)