Negativní vymezení pozitivního pocitu
Anotace: Hormony v situační danosti
Skrýváš se od lidí, patrná trhaná.
Křivkou a barvami v Goethovem pojetí.
Jsi něčem abstraktním, světelně vzdáleným
Myslících stvoření, vrtkavým prokletím.
Krutá sibérie, s klamavým výstupem
Rozžvýká, sežere s taktickým přístupem.
V nocích tě pokouše, ani si nevšimneš
Přesto ji pustíš dál a tiše zešílíš.
A jak to bude dál?
A co mám vlastně chtít?
Pro tyto nuance
Pomalu ztrácet cit.
Co že to vlastně je?
Co jsme to vlastně zač?
A v každém případě
To opět přeonač.
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, Petbab
Komentáře (4)
Komentujících (2)