nésti
jak lehce říká se pravda
když srdce nakloněno
v ozvěnách zní
čisté ano
zachytit pel
co k zemi padá
pod srdcem nésti jej
když přikrčí se zrada
v zátylek skočí
nikdo a nic
si neochočí
toho kdo nese co
nésti má
Přečteno 293x
Tipy 20
Poslední tipující: Fany, jitoush, Frr, Nikita44, Amonasr, Philogyny1, Jort, Kubíno, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)