Anotace: Slova mých bližních v krev se skryla Osamotě šeptám do ticha
Slova mých bližních v krev se skryla
Osamotě šeptám do ticha
Samota chutná jako vonný mollový sad višní
Voní jako poleva ptačích not
Z těch zvuku vařím polévku
A jím ji vždy když se zastavím v hospodě
Která se jmenuje ,, Pár bot ''.