je to tu
veřejné loučení
lítost,pláč,konfrontace,představení....
jak komu vlastní
za co půjdu já?
tady už tě neobejmu,nepohladím,nic nevrátím a nenahradím
všechno už víš,i to,že mi nic nedlužíš
půjdu za konec a za začátek-bez Tebe
a za modlitbu-ať Ti Bůh utře každou slzu