Vzpomínám si na paže
silné mužské paže a na vůni po holení
smích
protestanskou hladovku za útěky na nebeskej žebřík
protože pamatuj
nikdy tě nepřestane mít rád
londýnský déšť dopadající na záda odsouzených
připomínající násilím otevřené knihy
stránky vyhozené z oken jako rozloučení
které nefunguje
přesně v ten den se mlčení tolerovalo
pocity křivdy a smutku visely oběšené ve sprše
byla puštěná
znělo to jako pláč
noční můry mají ustláno v peřinách
truchlení
jako z práce se vracející prodejná děvka
věc veřejná.
Některý věci tam máš moc fajn, ale vadí mi u tebe jedna věc, co to, aspoň pro mě, vždycky zkazí. A to ty oběšenci, děvky a taková patetická teatrálnost. Myslím, že kdyby se tohle eliminovalo, tak by to bylo lepší. Ale jen názor samozřejmě :)
31.08.2016 13:56:29 | iluzionistka
Možná to takový opravdu je... Ale stojím si za svým...
Nicméně děkuju.
31.08.2016 21:39:34 | Elisa K.