ST Ano, to co děláme poprvé je vždy kolosální. Skvělé, vůbec mě nenapadl tento zpětný pohled. Vážně, v tom posledním verši je neskutečná hloubka. Já snad nepůjdu ani spát. Háže mě to úplně někam jinam, kde to neznám ...
Velký věci jsou jen jednou
podruhý už se nějak nepostřehnou.
01.09.2016 00:27:25 | VEDz RVAHEs