Anotace: .
město se budí
z šedé na růžovou
jako každý den
vstane z postele
dvě lžičky do šálku
protřít oči
kus chleba
ta chvíle se uskutečňuje sama ze sebe
trochu kolínské
čistou košili
jedno jablko z mísy
město bylo jejich
ptáci vypadlí z hnízda
nad střechami
noc si mnula ruce
a za okny
spící křivá ústa
jako každý den
kolem šesté vychází z domu
pár kroků
koupit noviny
město jim nepatřilo
narostla jim křídla
nad střechami
noc křivila ústa
a za okny
spící
zrychlí chůzi
někam za obzor
jako vždy
ta chvíle se uskutečňuje sama ze sebe
Občas je ten denní tělocvik či rituál nutno odehrát podle jiných not... a začne průšvih těm, kdož neumí improvizovat.
02.01.2019 17:16:50 | Špáďa
Přenádherné..ty jseš umělkyně:-)
03.01.2017 16:55:23 | Tvořilka Lenka
Och překrásné klaunovo srdce plesá a grafika je nádherná .
02.09.2016 06:40:04 | klaun