Pták zavřený v kleci s ostny
Jak pták zavřený v kleci s ostny,
Cítila jsem se v tvém stínu,
Promiň mi lásko,
Promiň můj vrahu.
Jak pták zavřený v kleci s ostny,
Už stoupám ke svobodě,
stoupám k moci,
K moci nad svým životem.
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Malá mořská víla
Komentáře (1)
Komentujících (1)