Večerní fragmenty II
Anotace: 5/9/2016 * Lehce ovíněné večery, zbrklé myšlenky...
Těžko můžu nechat venku,
co začala jsem při pondělku.
Plno lží a plno pláče.
(Zabila jsem pro myšlenku.)
Tak nalévám si další sklenku
a vínem rozpíjím si rtěnku.
Utopím se jako ptáče.
Přečteno 311x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, James Libustka, Iva Husárková, Fany
Komentáře (6)
Komentujících (5)