Anotace: ..nové..
Jak ráda bych od Tebe věděla, že text básně je vymyšlený.
Mohu? Objímám Tě, milá Sofie, byť jen na dálku... a neboj, určitě to přejde, zvládneš všechno, když budeš chtít, věřím Ti.
Dobré ráno :-)
17.09.2016 06:52:43 | Helen Zaurak
Milá Helen, text básne vymyslený nie je. Napadla mi keď som sama sedela na kraji Dunaja, obklopená ľuďmi, no zároveň tak neskutočne sama.
Verím tomu, že to bude dobré, a ďakujem ti za tvoje povzbudenia, vážim si ich.
Aj tebe dobré ráno. :)
17.09.2016 07:51:21 | Sofia Filein