Stojím sama mezi tisíci těly
dotýkám se a necítím nic než chlad
Stovky slov poletují kolem
slyším však jen šum ozvěny
Ozvěny časů, kdy dotek znamenal lásku, kdy slova vycházela ze srdce, kdy se duše viděly
Cítím nikoho při dotyku všech
slyším nic v hlučícím davu
Těla a slova pohlcují mě a přece se utápím v samotě
Vzhlížím vzhůru a vzdaluji se nebi
zem pod nohama mizí
Vidím své ruce
cítím srdce bít
v život však věřím jako v sen, který se k ránu rozplyne
Svět mám na dosah a přesto je nedosažitelný
Tělo vězní duši a duše tělo
spolu nemohou být a bez sebe nemohou existovat
Ona se utápí v něm a on v ní
musí spolu být a společně se ničit
hledat rovnováhu a zároveň ji ztrácet
Cítím bolest
prosím, ať přestane
díky ní však přežívám, díky ní cítím
Necítím dotek, hudbu, barvu
jen tu bolest, která v srdci vzkvétá a v srdci odkvétá
Jako život sám.
Pěkně vítám na modrém plátně.
Tvůj text je vcelku zajímavou mozaikou.
Nechť se Ti ve tvorbě daří!
To přeje
Martin Kristián Kudlák
08.09.2016 12:13:21 | kudlankaW