Střetávám se mezi dnem a sněním
na okamžik tak upadám v zapomnění.
V jednu chvíli se stávám dvojím
a střepy duše se křehce spojí.
Svítání však protne noc
sen zbledne a mysl ztratí moc
bdít mezi dnem a sněním
kdy pohltí mě chvilka zapomnění.
Sním či bdím,
Je noc a nebo den,
četl jsem nyní toyen ?
07.09.2016 20:06:46 | klaun
v tu chvili klid se jima duse.... svet kolem mizi, tak jednoduse
07.09.2016 12:25:53 | James Libustka