Babička
Anotace: Věnuji své babičce, která již není mezi námi a mé vnučce Julince, jenž je můj malý uragán.
Milá usměvavá paní,
vlasy již bílé má,
stáří se zračí v její tváři,
vždy má na mě čas,
nikam nespěchá,
poslouchá,co říkám,
občas zapomene,
mé jméno,
já vím, kde ji najdu,
vše prominu ji.
Jak prázdný a pustý život,
bez ní mám,
jiné věci,či lidé co poznávám,
přeci babička byla jediná.
Vzpomínka na ni trvá,
život dál plyne i bez ní,
teď babička jsem i já,
vlasy bílé zatím nemám,
i přesto chci být taková,
jako byla ta má...
Přečteno 452x
Tipy 9
Poslední tipující: Jenda P., Iva Husárková, Frr, Nikita44, jitka.svobodova
Komentáře (6)
Komentujících (4)