Zbarveno
Zapadlá v odstínech tvé kůže
ohnutá morálka vkradla se z pod peřin,
vůně tabáku a bourbonu
trčí si bodláčí v sametu růže.
Barvíš ji květy na bílo peřím
ptáků co loučí se s oblohou,
lidskost je na vině
nevinní za to nemohou.
Svinstvo za nehty po okraj
spi malá,
spánkem bdělých bláznů
čtyřlístech pod polštář vložím ti
směle
a
zhasnu.
Přečteno 344x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Rozmarýna, Akrij8, MARKO, Iva Husárková, Nikita44
Komentáře (3)
Komentujících (3)