Sušené chcanky voní tak dobře,
Býčí kouličky trošku teď odřem.
Všechno mi chutná tak skvěle,
píšu hnusně a otupěle.
Alkohol zkrátka udělá divy,
mně se tenhle stav moc líbí.
Požužlám si ještě ovčí ouška,
na krysí bobky není třeba rouška.
A zaječí pacičky,
svačinka moje.
Kuřecí nožičky
mám jenom dvoje.
Sláva jídlu, které je na stole,
můžu se stát životním pastorem.
Jím co se dá i broučky krásné,
než umřu já, tak život chrobáka zhasne.
Proč ne. Celá Evropa si pochutnává na kuřecích embriích. Tedy vajíčkách.
08.09.2016 00:00:30 | VEDz RVAHEs