Anotace: Mladší už nebudem, tak žijme s tím co máme
Jedna věc je jasná, jsi svěží, mladá, krásná. Prý se dá naučit usmívat se a pak už to jde automaticky. A víly nikdy nezestárnou. :-)
09.09.2016 04:50:38 | Iva Husárková
Moc hezké milá vílo, zřejmě šiješ u vodníka z paprsků měsíce ti šije boty. Tak je hezky protancuj :-)
08.09.2016 17:46:18 | klaun