Oblékla jsem si šaty
a prošla se tmou
vrhla jsem se po hlavě
do Popelčiny
reality show
střevíček nechávám
na schodech z mejdanů
trochu se obávám
že už ho nenajdu
bájná noc hvězdářů
možná i napoví
lektvary z herbářů
prý bolest zahojí
po stopách zůstaly
z komína saze
řasy zčernaly
v kapkách na podlaze
"když se cítím být dospělá"
Je smutná jako duše klauna. A tak musí být i oceněna.
11.09.2016 02:42:35 | klaun
...tak i na těch mejdanech se vyskytla Popelka...asi jsem něco prošvihl...:)
10.09.2016 14:40:34 | Jort