šepot srdce
v průběhu let
jsem se naučil milovat
mraky
jejich dech
jejich něžnosti
dokud nezačal padat déšť
co rozpustil
všechno krásný
v opojení opiem
a tou nemocí všech srdcí
Přečteno 380x
Tipy 11
Poslední tipující: hanele m., zdenka, Fany, Lioness, MARKO
Komentáře (4)
Komentujících (3)