Anotace: ze soutěže na libresu zaří 2016 ...hrátky se soutěží - tedy zadáním ...
když Propast
vhlédne do Tebe
a nebude tam Naděje
bude to pohled
do zrcadla – Pasti bezedné
když Propast
vhlédne do Tebe
a najde,
co i jen zrníčko naděje
tak odraz Slunce
odrazí se
a Ty i celá Propast
rozzáří se
bude to pohled
do zrcadla Naděje
pisen ocean - nadeje
Snad bys
pro propast
Abyss
pro past
beznaděje
propas
vhledu odraz
záře
v září?
Nebo pro to
„bu-bu-bu“
moc milého
úsměvu?
Krása nesmírná, vyhrála jsi v té soutěži ? ....já vím sem hrozně zvědavý klaun
13.09.2016 21:31:43 | klaun
tož tam na ty blechy si snad budu muset vzít brejle 8)
13.09.2016 11:43:00 | J's ..